SunnyBeach HappySlap MardiGras

Posted: February 4th, 2011 | Author: | Filed under: Artist | Comments Off on SunnyBeach HappySlap MardiGras

Har man været så heldig at opleve SunnyBeach HappySlap MardiGras live, vil man også bedre kunne forstå navnet, som kombinerer en udbredt karnevalsfest, den udskældte men ikke desto mindre ganske morsomme trend, Happy Slapping, og paradisefanatikernes ultimative festdestination, Sunny Beach.

SBHSMG synes nemlig at være indbegrebet af fest og ballade, og det smitter både af på deres mange DJ-sets og deres udgivelser. Hør Conta / Mamacita EP’en som kan erhverves på Beatport. EP’en består af to tracks og tre remixes. Musikken er livlig, nærmest tropisk og i den grad dansabel. Favorittracket Conta, med vokalsampling fra vores allesammens Bjarne Riis – eller Ørnen fra Herning, bør sætte et smil på læben hos de fleste, og sådan er det generelt med SBHSMG. Lyt bare til dette mixtape:

SBHSMG – Mixtape 001

DJs kan have forskellig udstråling alt efter ry og genre. Nogen foretrækker en næsten shoegazeagtig stil, mens andre forstår at sprede energi bladt publikum. Det skal selvfølgelig stemme overens med musikken, og i SBHSMG’s tilfælde foregår det bestemt både en fest på gulvet og scenen. Energiniveauet ligger nok på omtrent samme niveau som drengene fra Lortehænderne, som vi tidligere har beskrevet på bloggen.

SBHSMG er et DJ-crew der er aldeles anbefalelsesværdigt live, og det bestemt en bande vi vil holde øje med, hvis vi en dag arrangerer en fest, hvor udtrykket i den grad bliver… FEST!

SunnyBeach HappySlap MardiGras – Conta

SunnyBeach HappySlap MardiGras – Mamacita (Bambounou Remix)


Comments are closed.