Brynjar

Posted: December 14th, 2010 | Author: | Filed under: Artist, Namunël | 1 Comment »


Det bliver højaktuelt, når vi den 25. december slår dørene op for Namunëls store fest på Kielgasten. Kig bare på iTunes’ salgsliste for elektroniske numre. Ikke nok med at vores headlinere i Lulu Rouge har mikset det højstplacerede nummer; manden bag familieduoen Kura, DJ og producer Brynjar, vil ligeledes være at finde bag pulten denne aften.

Dansk/islandske Brynjar har produceret techno i snart fem år, og har i tidens løb været signet på internationale labels som Arctic Wave Records og tyske Planet B.E.N.  I de seneste år har han i vores øjne stået for nogle af de beste numre og remixes. Her kan især mesterstykket Formalhaut B anbefales, mens remixet af FM Belfasts Underwear ligeledes stikker frem som et af årets bedste i sin genre.

I DJ-sammenhæng er Brynjar bedst kendt for sin deltagen i duoen Brynjar & Esteban. I knap to år har den københavnerbaserede duo været allestedsnærværende i hovedstaden og Rust, Jolene, Kødboderne 18 og Pumpehuset er nogle af stederne som kan nævnes i flæng. Festivaler har duouen også flittigt besøgt, både Start! Festival, Strøm Festival og på den meget omtalte OrangeCamp på Roskilde Festival, som ofte formår at sætte festivalens eget DJ-program i skammekrogen.

Brynjar – Formalhaut B (køb i iTunes)

Køb Brynjars musik, og læs mere om Kura.

MELD DIG TIL NAMUNËLS JULEARRANGEMENT – KØB BILLET HER


One Comment on “Brynjar”

  1. 1 Tweets that mention Namunël » Blog Archive » Brynjar -- Topsy.com said at 21:27 on December 14th, 2010:

    […] This post was mentioned on Twitter by Namunël , Namunël . Namunël said: Brynjar erstatter Christian d'Or 25/12 @ Kielgasten ◆ Lulu Rouge ◆ Brynjar ◆ A Boy Named Sue ◆ Namunël ◆ Der er… http://fb.me/xM4vntvx […]