Lulu Rouge/Baba Black Edits

Posted: December 9th, 2010 | Author: | Filed under: Mp3 | 1 Comment »


Forleden blev vores mailboks beriget med en omgang vilde tracks i friskt Lulu Rouge– og Baba Black editformat, og det er mig derfor en glæde at kunne dele et par edits. Først et nummer i det mere mørke og tunge spektrum som kendetegner Lulu Rouge, og derefter et udvalg i Baba Black-stilistik, som er mere upbeat- og techno/houseorienteret.

Booka Shade – Body Language (Brynjar Remix, Lulu Rouge Edit)


Zombie Nation – Overshoot (DJ Mehdi Remix, Baba Black Edit)

Afslutningsvis har de skarpe måske bemærket at semi-islandske Kùra, bestående af den utroligt spændende producer Brynjar og hans kusine, ligger nummer 1 på iTunes’ elektronikaliste – dog i et Lulu Rouge-remix. En førsteplads der er forståelig, da nummeret er helt fantastisk. Dybt og dubbet, som vi kender, og elsker det.

Vi glæder os for alvor til at se de to i Holstebro den 25/12, og vil løbende lægge friske edits op fra T.O.M. og Buda.

Kúra – Gógó (Lulu Rouge Remix) by Kúra

/Ternsøe


One Comment on “Lulu Rouge/Baba Black Edits”

  1. 1 Namunël » Blog Archive » Brynjar said at 17:46 on December 14th, 2010:

    […] nærmere og køb Brynjars musik her, og kig i denne post for at se mere til samarbejdet i […]