Tag til Distortion. Tag S-toget!

Posted: May 23rd, 2013 | Author: | Filed under: Namunël | Comments Off on Tag til Distortion. Tag S-toget!

Med et Gadearmbånd fra Distortion om håndleddet kan du tage S-toget helt gratis i alle zoner under hele festivalen; onsdag d. 29. maj – søndag d. 2. juni 2013.


Hos Distortion er man meget glade for samarbejdet med S-tog og for det store skulderklap til festivalens Gadearmbåndskøbere.

– At holde en gadefest for 100.000 mennesker koster i runde tal 1.000.000 kr. Gadearmbåndet er den enkeltes tilskud til bevarelse af gadefesterne under Distortion – støtte som vi har brug for. Og så er Gadearmbåndet en kærlighedserklæring til København. Derfor er vi meget glade for og stolte over, at S-tog bakker op med gratis S-tog til Gadearmbåndskøbere. Det er en stærk anerkendelse, siger Jesper Lemke fra Distortion.

Gadearmbåndet er en mulighed for folk til at bevare gadefesterne som en del af Distortion og al overskud fra salget går således direkte til gadefester de kommende år.

Det er vigtigt at forstå, at salget af Gadearmbånd i 2013 går til gadefester i 2014, salg i 2014 til fester i 2015 osv. Derfor er der behov for at støtte, ved at købe gadearmbånd, hvert år. For at have samme niveau af gadeaktiviteter i 2014 som her i 2013 – gadefest på hhv. Nørrebro og Vesterbro plus Havnefest på Reffen – skal 14.000 personer købe Gadearmbånd i år. Er der færre der køber, bliver vi nød til at lave færre gadeaktiviteter næste år. Er der flere der køber, kan vi gøre endnu mere end i år. Det er egentlig den håndgribelige logik; vil folk have gadefester næste år, skal de købe Gadearmbånd i år, siger pressechef hos Distortion Christian Langballe.

Gadearmbåndet koster 100,- kr inklusiv gratis S-tog og kan bl.a. købes i alle 7/11-kiosker og online hos Billetto: http://billetto.dk/cphdistortion

Tag til Distortion. Tag S-toget. Tag et Gadearmbånd om håndleddet.


Comments are closed.