Crash and Compute

Posted: February 11th, 2013 | Author: | Filed under: Namunël | Comments Off on Crash and Compute


Crash and Compute’s nyeste album “Crash and Compute feat. Emil de Waal+ Spejderrobot” er, udover at være blevet udgivet digitalt,  en del af et større projekt der nytænker hvordan et album kan blive udgivet. Dele af det inklu- dere 462 unikke album covers der hænger sammen med en musikvideo, bestående af filmklip fra en billede bank, fundet ved at søge på ordene “crash” (crashing) og “compute” (computing), og til sidst solgt på:

www.crashandcompute.com.

Crash and Compute featuring Emil de Waal+ Spejderrobot – New Normal

Crash and Compute består af to etablerede musikere: Emil de Waal og Mikael Elkjær. De mødes til SPOT festival- len tilbage i 2008. Siden da har den elektroniske duo rykket virkeligt hurtigt, udgivet to albums, spillet koncerter i Kina, Belgien, Tyskland og i hele Skandinavien. De har optrådt på alle Danmarks kendte klubber under navnet “Emil de Waal+ Spejderrobot”. Til Februar 2013 tager de næste skridt i deres partnerskab ved at udgive det første album som “Crash and Compute”. Begge kunstnere er også individuelt anerkendt i den danske musikbranche. Mikael Elkjær, også kendt som Spejderrobot, har produceret elektronisk musik i mange år. I 2010 udgave han det roste album “Manden Med De Usynlige Hænder”.

Emil de Waal er jazz-trommeslager, komponist, dirigent og mere. Desuden er han tidligere lektor ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og som rytmisk musiker er han utrolig talentfuld og har masser af erfaring i en bred vifte af rytmiske stilarter, fra jazz til pop og elektronisk musik. Han har en imponerende liste af internationale udg- ivelser og højtprofilerede samarbejder i hans bagkatalog.

Albummet er udgivet på det danske pladeselskab “Fødselsdagsbarnets Pladeselskab” den 1. Februar 2013, og kan købes på iTunes via dette link: https://itunes.apple.com/dk/album/crash-compute-feat.-emil-waal/id595755407?l=da


Comments are closed.