Teenageren Jonas K.P.

Posted: December 24th, 2012 | Author: | Filed under: Mixtape | Comments Off on Teenageren Jonas K.P.

Gennem det seneste stykke tid, har vi postet en masse af vores egne mixtapes. Fælles for vores egne mixtapes er, at de primært bevæger sig i deephouse genren, og meget sjældent afviger fra samme. Det samme kan man ikke just sige om Jonas K.P.’s seneste mixtape. Mixtapet som er lagt ud til folket, som en julegave, bevæger sig fra deprimerende guitar musik, til dub, over tech house og til hip hop. Utroligt nok fungerer det enormt godt, og mixet mellem de forskellige genrer er sublimt gennemført.

Lyt til mixtapet, og hav en rigtig glædelig jul. Og husk så, at det er i morgen armageddon kommer, når Kielgasten Holstebro koger over med de bedste elektroniske toner, og de største danske elektroniske navne.

✖ NAMUNËL presents LAUNDRY ROOM ✖ KENNETH BAGER – TOMAS BARFOD – ACID PIGS – NATAL ZAKS M.FL ✖


Comments are closed.