Carlis debutsingle

Posted: April 24th, 2012 | Author: | Filed under: #Dansk, Mp3, Udgivelse | Comments Off


Carl Emil Brønnum aka Carlis er en af 10, som er valgt på Soundvenues liste over de mest lovende nye danske navne i 2012, og den 1. maj udgiver det danske producertalent så sin første officielle single i form af “Eskimos On Lava” på Fødselsdagsbarnets Pladeselskab.

Den bare 19-årige producer, Carl Emil Brønnum, har med blot en håndfuld demoer og et par live-shows i bagagen allerede vist glimt af sit store tekniske og melodiske overskud.
Som elektroniske snelandskaber der langsomt udfolder sig i dine høretelefoner. Loopede beats hånd i hånd med episke synths toppet med en yderst fornem sans for generel vellyd, gør Carlis til en af 2012′s absolut mest spændende navne inden for den elektroniske genre.

Carlis udgiver sin debutsingle blot få dage før han spiller på årets SPOT festival. Carlis spiller om fredagen på spillestedet Remisen. Du kan finde facebook eventet her: CARLIS @ SPOT FESTIVAL (FREDAG)

Eskimoes On Lava” er dejlig, melodisk electronica tilført knitrende landskaber af lyd, og utroligt medrivende mellemstykker. Detaljerne, overskuddet og de lækre effekter vokser i den grad for hver gennemlytning, og giver associationer til den talentfulde Taragana Pyjarama.

Sammen med “Eskimoes On Lava” udkommer også nummeret “Sun Shining Again“, hvor den skønne Josefine Hilfling Hjort Hansen har akkompagneret med vokal.

Carlis – Sun Shining Again

Begge numre er mixet og masteret af den meget respekterede Jonas Munk, som er kendt fra Manual, Limp og Causa Sui, og de udkommer senere på en 7″ vinyl.

Følg Carlis på facebook
Følg Fødselsdagsbarnets Pladeselskab på facebook Comments are closed.