Fødselsdagsbarnet Sekuoia

Posted: December 7th, 2011 | Author: | Filed under: Udgivelse | Comments Off on Fødselsdagsbarnet Sekuoia

Den 9. december udsender Sekuoia sin første EP. Hypen omkring den blot 19-årige dansker har været stor på nettet, hvor flere tusinder allerede har lyttet til den unge københavners soundcloud. Kommentarerne på Sekuoias soundcloud siger det samme som blogs fra både ind- og udland: vi har noget rigtig stort i vente her.

Sekuoia, til dagligt Patrick Alexander Bech-Madsen, bevæger sig i et udefinerbart genrespektrum, hvor friheden og diversiteten i lyden spiller en vigtig rolle. Det er eksperimentel electronica eller indietronica, ja – næsten shoegazeagtigt til tider. Med snoede hiphop-inspirede trommerytmer, drømmende vokalstykker og den organiske tilstedeværelse af guitaren, kan ens tanker nemt ledes mod navne som Greenwood SharpsShlohmoCloud Boat eller endda James Blake.

Sekuoias EP udsendes den 9. december – på solistens fødselsdag. Og fødselsdag er et generelt tema for EP’en, som er Fødselsdagsbarnets Pladeselskabs første udgivelse. Det digitale pladeselskab drives af min ven og Namunël-kollega Frederik Thorngaard, og det er stort at se en så sammenhængende og vigtig jomfruudgivelse.

Sekuoia markerer sin EP-release på dagen for sin udgivelse – den 9. december. Det sker i Rusts kælder, når vi i Namunël holder EELS4 med blandt andre Kenton Slash Demon og Morten Bruhn. Sekuoia spiller fra midnat til klokken et, og her han vil uden tvivl mikse et par af numrene fra sin nye EP ind blandt meget andet godt. Du kan tilmelde dig eventet på Facebook her, og hvis du vil gratis på gæstelisten, skal du blot sende en mail til namunel@gmail.com

Sekuoia – Evenings

Sekuoia – Nothing

Sekuoia – Can’t Be Loved

Giv Sekuoia et like på Facebook, så du kan følge hans færd i fremtiden, og sørg for at købe albummet, når det rammer de digitale hylder på fredag. God lytter og på gensyn til Eels.


Comments are closed.