Top of Noir

Posted: November 23rd, 2011 | Author: | Filed under: Mp3 | 1 Comment »

Da Noir for knap to måneder siden slog vejen forbi Namunël, var det med en stribe aktuelle anbefalinger, som slog benene væk under os. Nu åbner Noir for sine historiske præferencer i den kluborienterede retning. Noir er pladeaktuel i starten af 2012, og gigant-tracket Around er første teaser fra det kommende album.

Arman Van Heldens senhalvfemserhit ‘You Don’t Know Me’ er det track, som fremkalder de bedste minder i Noirs mangeårige tilstedeværelse på den internationale klubscene.

The Overlords’ ‘Sundown’ er en favorit for Noir, fordi den minder ham om Kenneth Bagers store arbejde for den elektroniske musik i Danmark og i særdeleshed de tidlige Coma-fester og -udgivelser. Se forresten mere til de første radioudsendelser med elektronisk musik på dansk radio og også til Coma-festerne på Det-dur.

Noir fremhæver Inner Citys ‘Good Life’, fordi den betød et paradigmeskifte i populærmusikken. Kevin Saunderson ændrede popmusikken og førte lyden af Detroit ind på de europæiske hitlister.

Til sidst runder vi Noirs pladeselskab, Noir Music. For sjældent har et label siddet så tungt på Beatports deep house-top. Konkurrence er et fjernt ord for Noir Music, som sidder på tre af de fem første pladser på den populære top 100.

Larse – So Long (KØB)

Noir & Haze – Around (Subb-an Remix)(KØB)

Danny Daze – If This (KØB)


One Comment on “Top of Noir”

  1. 1 Mark said at 18:20 on November 23rd, 2011:

    Dejligt. The Overlords er så undervurderet en skam man ikke kan støve deres musik op online