Atle Thorberg

Posted: November 1st, 2011 | Author: | Filed under: Mixtape | Comments Off on Atle Thorberg

Vi modtog i dag et lækkert mixtape fra Atle Thorberg. Mixtapet har floreret en del på Facebook, og er en sammensætning af noget af det bedste klubmusik, dansk undergrund har at byde på. Navne som Jacob Phono, Rosa LuxShermann og Noir er at finde på mixtapet, og det har fået rigtig flot respons, og masser af fine ord med på vejen.

Og med Atles budskab: “The best way to support the music you love, is to buy it from the people who create it.”, vil vi selvfølgelig gerne opfordre til samme, og håbe at i vil nyde One Brothers fabelagtig evner!

I mixet findes også et Jamie Woon bootleg, som er skabt af selv samme Atle i samarbejde med Seimon.

Jamie Woon – Night Air (Seimon & Atle Bootleg) 

Gå ind og giv Atle Thorberg lidt love på hans Facebook page!


Comments are closed.