Noir goes Namunël

Posted: October 4th, 2011 | Author: | Filed under: Mp3 | 1 Comment »


I dag kan Namunël med stolthed præsentere en stribe numre udvalgt af selveste Noir. Aalborgenserens borgerlige navn er Rene Kristensen, og fra sin residens nær Limfjorden, kaster han elektroniske mesterværker af sted mod resten af verden.

For snart 10 år siden droppede Noir sit almindelige arbejde og satte sig for at satse fuldt ud på musikken. Det betyder, at han i dag er en eftertragtet DJ, en producer i den absolutte elite og en succesfuld indehaver af sit eget pladeselskab, Noir Music.

I fjor toppede Noirs track “Africanism” Beatports deephouse chart i ugevis, og i hele fire måneder forblev nummeret i toppen. Og netop det track var medvirkende til, at Noir hev titlen hjem for årets upfront track til Danish Deejay Awards 2011. Men her sluttede det ikke; Rene Kristensen kunne efter awardshowet også pryde sig med yderligere to af de tungeste titler – årets DJ og årets producer.

Noirs pladeselskab dominerer undergrundes elektroniske musikscene i en sådan grad, at de største navne i verden udsender musik gennem det. Butch, Solomun, Thomas Schumacher, Stimming og Dusty Kid er blot et udvalg af stjerneparaden.

Vi har fanget en travl Noir for at finde ud af, hvad de tre bedste tracks i verden hedder i dag. Om et par dage supplerer han med sine tre yndlingstracks – nogensinde!
Kolombo – Shape Your Life (Daniel Bortz Remix)
We Love – Ice Lips (Tale Of Us Remix)
Trickski – Good Time To Pray (Tom Trago MFB-522 Remix)

Vi håber i Namunël at kunne præsentere Noir til et af vores arrangementer snarest. I mellemtiden kan I holde jer opdateret via Noirs hjemmeside eller Noirs Facebook page.

Foto: Mikkel Werenberg Larsen


One Comment on “Noir goes Namunël”

  1. 1 Namunël – Elektronisk musikblog, DJs & events. » Blog Archive » Top of Noir said at 17:54 on November 23rd, 2011:

    […] Noir for knap to måneder siden slog vejen forbi Namunël, var det med en stribe aktuelle anbefalinger, som slog benene væk under os. Nu åbner Noir for sine historiske preferencer i den […]