Bio:
Namunël er elektroniske fester, dygtige DJs og en elektronisk musikblog. Ordet Namunël er hjemmelavet, og det betegner den følelse et musikstykke kan give en, når man lytter til det og får associationer til et bestemt minde eller en oplevelse. Ja, vi er dybe!

Vores kollektiv består af seks forskellige unge mænd med én fælles referenceramme – elektronisk musik. Vores blog handler om elektronisk musik og om vores gøren og laden.

Namunël har siden begyndelsen bestået af:
Anders Toft Pedersen
Cristian Betancor
Frederik Thorngaard
Jesper Ternsøe
Peter Mathiesen
Rasmus Rask Vendelbjerg

Historie:
Vi startede Namunël Collective den 1. juni 2009, for at tilføre vores hjemby Holstebro lidt af den elektroniske undergrundsmusik, som vi alle elsker. Siden har vi dyrket vores blog, spillet som DJs og skabt en del fester. Først i vores dunkle kælder under diskoteket Kaj K, hvor vi samlede et par hundrede mennesker på få kvadratmeter til adskillige vilde fester. Herfra tog vi skridtet til at booke eksterne DJs – allerførst i julen 2010, hvor vi med Lulu Rouge i spidsen arrangerede en elektronisk natfest med omtrent 500 deltagere. Siden har navne som Mike Sheridan, Pelle/Kawamura, SunnyBeachHappySlapMardiGras, Borneland og Sven Francisco også gæstet vores arrangementer.

Planen er forsat at arrangere events forankret i vores store fascination – den elektroniske musik. Geografisk er vi ikke dog bundet til et bestemt sted længere.

I dag er vi spredt over det danske land, men vores projekt kører ufortrødent videre.

På vores facebookpage holder vi løbende vores ‘fans’ opdaterede med links, invitationer, billeder fra arrangementer og generelle nyheder. Hold dig opdateret via facebook.com/namunel